Llar d'infants Pam i Pipa

FAMÍLIA SALVADOR - ROMERO

Llar d’infants

FAMÍLIA SALVADOR - ROMERO

Ja han passat més de 2 anys i sembla que fos ahir quan vam aterrar al Pam i Pipa, buscant la millor llar d’infants per al nostre bebè. El feeling amb la Gema va ser decisiu per a què el nostre tresor hi inicies P1.

Vull fer una menció especial a les 3 persones que més li han robat el cor al Xavier, i per tant a la seva mare també, l’Annabel, la Carme i la Belen.

L’Anabel a P1, la mama dels Pollets. La seva dolçor, els seus “mimos” i la seva proximitat van fer que des del moment 0 sabés que havia deixat al meu petit en les millors mans. En el meu record del inici al Pam i Pipa, sempre hi és i hi serà. Gràcies per cuidar-lo tant.

I la Carme a P2, la capitana dels esquirols. Recordo la primera impressió, la seva energia, el seu tarannà, quina canya li donarà al meu petitó, no serà massa?? vaig pensar... Es clar que no! El Xavier estima molt a la Carme, repeteix el seu “Ciao ciao bacalao”, el “Xavierito”, les cançons que toca amb la guitarra, el Joan Miró, ... i novament, sé que vam encertar. Gràcies per ajudar-lo a créixer.

I la Belen, aquella noieta rossa que va entrar fent pràctiques a la que mai li falta un somriure, les seves paraules dolces, les seves pessigolles i la seva forma de ser. Veig el somriure del meu fill quan la veu, com la provoca per a que li presti atenció, com li brillen els ulls i els petons que li fa, així que gràcies per fer-lo feliç.

Per últim, agrair a totes les persones de l’equip l’atenció al Xavier, és fascinant que amb tants nens els coneixeu a tots pel seu nom i mai us manqui un somriure ni unes dolces paraules.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest camí i preparar-nos per a fer el salt a l’ escola de grans.

Familia Salvador Romero

Descarrega't la nostre applicació!