Llar d'infants Pam i Pipa

HÀBITS 1-2 ANYS

Llar d’infants

HÀBITS 1-2 ANYS

Hola famílies! Per seguir estant en contacte amb vosaltres aquests dies hem pensat en anar compartint cosetes que us poden fer servei.

Avui volem fer-vos saber la importància que té que seguiu treballant alguns hàbits que ja havíem adquirit o estàvem adquirint a l’escola per tal de que la tornada sigui més fàcil per ells i per tots nosaltres.

En concret al nivell dels Mitjans us convidem a seguir treballant aquests hàbits:

  • La recollida de joguines.
    Aquets dies a casa segur que traieu moltes joguines i feu varies propostes als vostres petits així que es un bon moment per seguir treballant l’ordre i la responsabilitat recollint el que s’ha utilitzat.

  • Utilitzar els coberts alhora de menjar i got normal per beure.
    Així els ajudarem a ser autònoms i a tenir una bona autoestima ja que d’aquesta manera interioritzen que són capaços de fer coses per ells mateixos.

  • Continuar/començar a introduir trossets.
    Aquests dies podeu aprofitar per seguir aquest procés o bé per començar-lo així quan tornem a l’escola ho podrem seguir treballant conjuntament.

  • Seguir mantenint l`hàbit de dormir la migdiada més o menys a la mateixa hora i d’aquesta manera a la tornada els hi serà més fàcil agafar el ritme.

  • Els Conillets nascuts els mesos de gener, febrer i març podeu iniciar el control d’esfínters ja que aquest procés requereix temps, paciència i sobretot començar a fer-ho a casa amb la família.

Us hem enviat pautes per iniciar el control d'esfinters. ("treiem el bolquer? us animeu?)

Recordar que els infants necessiten unes rutines i uns límits per sentir-se segurs, així que seguir mantenint una mica aquests hàbits els ajudarà moltíssim!

Per últim i el més important, CUIDEU-VOS MOLTÍSSIM!

Rosi i Raquel.

Descarrega't la nostre applicació!