Llar d'infants Pam i Pipa

COMUNICACIÓ FAMÍLIA - ESCOLA

Llar d’infants

COMUNICACIÓ FAMÍLIA - ESCOLA

Oferim dues reunions amb les famílies:

  • Una reunió informativa sobre l’organització de l’escola, horaris, normes... els primers dies de setembre
  • Una altra de pedagògica el mes d'octubre on us expliquem, per nivells, el funcionament metodològic, programació i activitats que tenim programades per a treballar al llarg del curs.

Al setembre, abans de començar l’adaptació, les famílies veniu a l’escola i passeu una estona amb nosaltres i el vostr@s fill@s compartint amb altres famílies, coneixent les educadores, els espais i materials. És un moment distés i molt valuós, tant per vosaltres com per nosaltres, d’intercanvi d’informació.

Cada dia en els moments d'entrades i sortides podeu accedir a les aules i intercanviar informació respecte als infants per tal d'afavorir el seu benestar, tant a casa com al Pam i Pipa. És un moment important per beneficiar l’acompanyament i el traspàs de casa a l’escola.

A més, cada nen@ disposa d'una agenda on diàriament anotem informacions d'interès (menjar, dormir, deposicions, material que falta,...) i on també vosaltres podeu apuntar les informacions que considereu més rellevants pel dia a dia dels vostr@s petit@s.

El Pam i Pipa té una APP pròpia a la que només teniu accés les famílies de l’escola, a través de la qual us arriba:

  • A principi de cada mes: El butlletí mensual en el que, per nivells, s’explica què es treballarà al grup, propostes pedagògiques, celebracions de l’escola, enllaços amb cançons i contes, articles d’interès, canvis i novetats...
  • Setmanalment: Algunes fotografies i vídeos d’activitats que s’han dut a terme per a que pugueu compartir moments de conversa amb els vostr@s fill@s sobre les vivències que han tingut a l’escola.
  • Puntualment: Qualsevol notificació important que hagueu de saber de manera urgent.

Lliurem 2 informes al llarg del curs, un al desembre/gener on parlem de tot el procés d’adaptació i l’altre a final de curs amb una visió global de l’evolució del@ votr@ fill@ al llarg del curs.

Al llarg del curs fem, com a mínim, una entrevista per parlar de manera personal sobre el vostr@ fill@, de com és a casa i com es mostra a l’escola, comentarem allò que queda reflectit als informes i qualsevol observació o percepció que vulguem compartir.

D'altra banda, ens agrada promoure la participació de les famílies en diferents propostes i activitats obertes en les que podeu participar (festes de final de trimestre, carnestoltes, activitats preparades per les famílies...), que ens apropen i que faciliten el poder compartir bons moments tot@s plegat@s.

Descarrega't la nostre applicació!