Llar d'infants Pam i Pipa

FAMÍLIA VALLS - ORTIZ

Llar d’infants

FAMÍLIA VALLS - ORTIZ

Vam arribar al Pam i Pipa molt il·lusionats al abril 2015. Ens va ser molt fàcil adaptar-nos, sempre ens han rebut amb molt d’estima i qualsevol cosa l'hem pogut parlar. A día d’avui encara anem amb la mateixa il·lusió a recollir als petits.

Estem molt contents d'haver estat amb vosaltres durant tots aquests anys. Des de l'inici al Niu, l'Eva i la Júlia acullen als mes petits de la casa, quan sembla que no et separaries mai del teu fill@ i ells es queden tan a gustet. Després amb la Carme, que hem tingut la sort de tenir en dos ocasions en dos cursos diferents ( 2 vegades ens ha ajudat a treure bolquers de manera fantàstica, gràcies Carme per això i per ser com ets) i també la resta de l'equip com l'Anabel, a qui els nens adoren, l'atenció de la Rosi i la Lourdes en aquest darrer any, les cuineres, a totes per la vostra dedicació.
Les heu ensenyat a ser autònomes, a gaudir de totes les activitats que feu, a menjar de tot, a estar contentes, enfadades…a jugar, cantar, ballar, cridar, però sobretot a ser felices 😊!!

Aquest any sí que serà el darrer, i no volíem deixar d'escriure unes línies perquè ho sapigueu! Us volem donar les gràcies per estar al costat de les nostres nenes durant la seva estada al Pam i Pipa, segur que el dia que acabi el curs 21-22 tornarem a emocionar-nos com vam fer el 2017..

*Gemma, sabem que portar el vaixell i el pes del Pam i Pipa es una gran responsabilitat, així que el mèrit es molt gran!

Gracies per tot!

Família Valls Ortiz

Descarrega't la nostre applicació!