Llar d'infants Pam i Pipa

ACTIVITATS NIU

Llar d’infants

ACTIVITATS NIU

Hola famílies,

¿com esteu? sembla que tot comença a millorar i que poc a poc tornarem a la normalitat.

Quines ganes! Fins llavors, i per seguir donant-vos idees, aquí us deixem tres activitats que podeu fer amb els més petits a casa, aquesta vegada més fresques ja que el temps acompanya.

GELATINA

Per a aquesta activitat necessitarem un recipient i gelatina de diferents colors. També podeu fer servir alguna joguina per amagar-la a dins de la gelatina, així l’hauran de trobar!. Segur que els encantarà i a més descobriran un munt de sensacions al tocar la gelatina, olorar-la i tastar-la.

Potser que a algú no li faci molta gràcia tocar la gelatina i tacar-se les mans, però no passa res, doneu-li temps i segur que s’ho acaben passant genial.

I no us oblideu de protegir el terra amb el que tingueu per casa (una bossa d'escombraries, per exemple) o fins i tot, podeu fer-ho a la banyera.

SAFATA D’EXPERIMENTACIÓ AMB AIGUA I PEDRES

Per fer aquesta activitat només necessiteu una safata, aigua i pedres (si no teniu pedres, podeu ficar altres objectes que s'enfonsin).

Oferiu als nens la safata ja preparada (amb l’aigua i les pedres) damunt d’una taula (o trona) o directament al terra. Veureu com de seguida començaran a explorar la safata i descobrir les pedres que hi han dintre.

Podeu incloure en el joc algun recipients per poder traspassar l’aigua o per ficar les pedres.

VIDRIERA DE CEL·LOFANA

Finalment us proposem fer un treball de psicomotricitat fina. Aprofitarem la llum que entra per les finestres per fer un bonic vitrall amb retalls de paper de cel·lofana de diferents colors. S'enganxen amb molta facilitat si primer mullem amb una mica d’aigua i sabó la finestra i passareu una estona divertida amb els nens.

I com sempre us diem, no us oblideu la càmera en cap de les activitats, volem veure fotos de com us ho passeu junts. Aquests dies hem pogut veure com s’està divertint la Berta amb el seu germà i volem veure-us a tots.

No ens volem oblidar de felicitar a la Berta i al Max que han fet un any durant el mes d’abril. Quan tornem haurem de fer una festa molt gran amb tants aniversaris acumulats!!!

Des del Niu Virtual us enviem una forta abraçada i desitgem veure-us molt aviat famílies.

Eva, Julia i NuriaDescarrega't la nostre applicació!