Llar d'infants Pam i Pipa

SORTIDA AL CRAM

Llar d’infants

SORTIDA AL CRAM

Divendres 17 de gener, els grans del Pam i Pipa vam tenir l’oportunitat de descobrir el CRAM (centre de recuperació d’animals marins).

El CRAM és un hospital on els animals marins amenaçats (tortugues,aus, dofins...) que han patit alguna agressió o malaltia es recuperen per poder-los retornar, després, al seu medi.

Per ensenyar i fer entendre quina és la tasca que es porta a terme al centre, les seves guies ens van explicar un conte on la protagonista era una tortuga anomenada la Closca que resultà mal ferida per culpa d’empassar-se un pal de plàstic que algú havia llençat al mar en comptes de reciclar-lo.

Després vam conèixer algunes de les seves tortugues residents com la “Massa Gran” de 75 anys! I d’altres que vam poder veure com observaven i curaven sobre la llitera. Per finalitzar la visita, vam poder ajudar, curar, alimentar i tornar al mar a una reproducció molt real d’una tortuga marina.

A part de la visita escolar, la situació del CRAM ubicat al Delta del Llobregat i ben a tocar de la platja del Prat i del Parc Nou, el fan un lloc absolutament recomanable per passar-lo en família i amb amics.

Totalment recomanable!!Descarrega't la nostre applicació!