Llar d'infants Pam i Pipa

CONFINAMENT AMB NENS PETITS

Llar d’infants

CONFINAMENT AMB NENS PETITS

Hola famílies!

En aquests dies extranys que ens està tocant viure em sembla interessant reflexionar junts sobre les necessitats dels petits i d'aquest moment que estan visquent.

Cada dia us anem facilitant algunes propostes per a que pugueu anar gestionant i canalitzant la seva energia.

I al mateix temps, cada dia estem rebent mails vostres expliacant-nos que pensàveu que seria molt pitjor, que esteu admirats de lo bé que s'estan portant... i sabeu per què és aixó?

Doncs perque vosaltres, pares i mares, heu deixat les presses del dia a dia i l'estrés que ens acompanya a tota hora i heu aprés a compartir el vostre temps amb ells, a dedicar molt temps i el que és més important de qualitat.

Teniu temps per a observar, entendre, empatitzar i sobre tot, treballar la paciència!! Em de saber aprofitar aquestes circumstàncies per tenir una postura més relaxada a casa i això us permet afrontar millor aquells moments puntuals en els que d'altra manera segurament s'acumularia més tensió.

Nosaltres no us podem donar una recepta màgica de com passar aqusts dies tancats en un pis amb criatures de l'edat dels vsotres perquè no existeix, però des d'aquí us animem a seguir així: marcant unes pautes i unes rutines diàries, dedicant temps de joc amb ells, aprofitant i treballant totes aquelles activitats que us proposem....

No intenteu entretenir-los organitzant sessions dirigides a tota hora. Podeu fer alguna activitat amb els vostres fills i filles, és clar que sí.... i gaudiu-la que és el que toca!!! Però la nostra recomanació és que és millor acondicionar un espai de jocs per a ells en el que tinguin suficient llibertat (sense perill) com per a entretenir-se tot sols. Que no tinguin la necessitat de la presència de l'adult a tota hora.

Des d'aquí no ens queda més que felicitar-vos perquè ho esteu fent molt bé, no defalliu i aprofiteu cadascun dels moments màgics que us estan regalant aquest dies els vostres fills i filles.

Rebeu una abraçada ben gran famílies, en nom meu i de tot l'Equip del Pam i Pipa.

Gemma

Descarrega't la nostre applicació!