Llar d'infants Pam i Pipa

ACTIVITATS AL NIU

Llar d’infants

ACTIVITATS AL NIU

Hola famílies, des del Niu us proposem un parell d’activitats que podeu fer amb els més petits a casa i que segur els hi agradaran molt.

Activitat de descoberta

Us proposem agafar un recipient gran i que l'ompliu amb farina de galeta, arròs, farina, llegums, aigua, sucre, pasta… A dins podeu amagar objectes petits ( però d’una mida segura) com nous, ninots, peces de fusta, taps de suro…

Seieu a terra amb els nens i animeu-los a descobrir tot el que heu amagat. Si el recipient és prou gran, els nens es poden ficar a dins per jugar millor.

Bosses o ampolles sensorials

Si teniu per casa ampolles transparents o bosses tipo zipp les podeu omplir amb diferents materials, perquè els nens les puguin manipular.

Per exemple:

• Líquids: Aigua amb oli, o pintura, o sabó, o colorant alimentari...

• Sòlid: arròs, llegums, botons, sorra, pasta de sopa, purpurina...

Les tapeu bé perquè siguin segures i us poden durar molts dies

Bé famílies ja teniu feina, recordeu que amb els més petits l’atenció dura molt poquet així que és convenient anar canviant d’activitat sovint. Però, alhora els encanta repetir la mateixa activitat moltes vegades, no s’avorreixen i són molt agraïts.

Seguirem en contacte enviant propostes, això si, volem rebre fotos dels nostres nens. Els trobem molt a faltar i tenim moltes ganes de veure’ls.

Una abraçada,

El niu virtual.

Julia, Nuria i EvaDescarrega't la nostre applicació!