Background

EL TERRA EL MILLOR ESPAI DE JOC

Imatge principal

EL TERRA EL MILLOR ESPAI DE JOC

Moltes vegades ens trobem amb bebès de mes de sis mesos que passen molt de temps asseguts a les seves cadiretes, a l'alçada de l'adult, o en un parc de jocs perquè els pares puguem estar tranquils de que no prenen mal. No ens adonem que en aquestes situacions estem impossibilitant els seus moviments i limitant el seu contacte amb el món que els envolta.

A Partir dels 4 mesos el nen començarà a sentir curiositat per tot el que l'envolta i a acompanyar aquesta curiositat amb petites fites a nivell motriu. Començarà a reptar, desprès a gatejar i a sentar-se sol i, més endavant, intentarà posar-se dret.

El nen té tot un nou món per descobrir i en el moment que es pugui moure per si sol intentarà arribar als objectes per investigar les formes, les textures, els colors... El seu desenvolupament físic li permet traslladar-se i agafar els objectes, per això l'estimulació que li oferirem en aquest moment l'ha de permetre posar en pràctica totes aquestes noves habilitats.

En aquesta etapa de descobertes el terra és el millor espai de jocs per al bebè. Necessiten un espai segur, diàfan i sense límits i obstacles per poder jugar en llibertat. Al posar-lo al terra i deixar que pugui experimentar i descobrir tot allò que l'envolta estem posant tot un món al seu abast i al no limitar els seus moviments li estem donant la possibilitat de descobrir-ho amb llibertat.

Descarrega't la nostre applicació!