Background

COMIAT DEL GRUP DE MARES I PARES, per Neus Izaguirre

Imatge principal

COMIAT DEL GRUP DE MARES I PARES, per Neus Izaguirre

“Ara ja fa 4 anys vam obrir l’espai de famílies. Va ser inaugurat amb molta motivació, idees, emoció...tot per poder oferir un espai de trobada per totes aquelles famílies que volguessin compartir la seva criança amb altres pares i mares.

Durant aquests 4 anys, com us podeu imaginar, hem tingut moments de tot; riure, desesperació, complicitat, por, tristor...Durant aquests 4 anys, han entrat i sortit famílies, els nens es feien grans i passaven a una nova etapa, el cole de grans, i els pares amb els fills. Hem tingut que acomiadar i donar benvingudes, però el grup sempre ha estat un lloc obert i de trobada per tothom.

Avui, ens toca dir “fins aviat!”. Segur que ens tornem a trobar en un altre lloc o moment: en el parc, pel carrer, al supermercat...enmig d’un desitg irrefrenable del vostre fill.

Personalment, a totes les famílies que heu format part d’aquest espai us vull donar un MOLTES GRÀCIES!! Gràcies per: el vostre temps, atenció, motivació, compartir els vostres dubtes, recursos, emocions, inquietuds. Per mi ha estat un experiència fantàstica!

Desitjo que gaudiumolt veient com creixen els vostres fills i formant part de les personetes que es van forjant.

Forta abraçada!!

Neus Izaguirre Rabal
Psicóloga-Terapeuta

Descarrega't la nostre applicació!